dinsdag 18 januari 2011

Een nieuw gezicht bij de Achterbergen

Wat zien we daar, een nieuw gezicht? Ach, Bart vond zijn gezicht waarschijnlijk niet acceptabel zoals het was. En omdat zijn moeder de dag daarvoor net aan iemand had gemaild dat er bij de Achterbergen nog nooit iemand van de trap was gevallen, zag hij zijn kans schoon toen zijn moeder een boodschap was gaan doen. Toen ze thuis kwam, was ze net op tijd om hem helemaal van boven naar beneden te horen tuimelen. En  mocht ze vervolgens proberen om Bart te troosten. Wat niet goed lukte: hij wilde niet eten en wel drinken, maar het deed hem zichtbaar pijn. De volgende dag zagen we pas dat zijn twee voortandjes los zaten, ietsje naar voren en ietsje uit elkaar.

Inmiddels zijn we een paar dagen verder en Bart heeft er nu geen last meer van.

Maar hij heeft wel een nieuw gezicht.

9 opmerkingen:

By Ieke zei

Aah, gossie. Arme Bart!

Collie-Collie zei

O, het hangt zeker in de lucht...! Afgelopen zaterdag op een verjaardag viel het dochtertje van mijn vriendin van de trap tegen de boekenkast aan... ik heb nog nooit een kindje zo hard horen krijsen. Gelukkig niet de punt van het kastje in haar gezicht, maar wel de hoek vertikaal van het kastje..., gelijk ijs erop, dat zou wel pimpelpaars worden.

De volgende dag kwam ze bij ons, op Bridget's verjaardag, en eigenlijk viel het mee... gek hè. Ze had ook nergens meer last van... flexibel zijn die kinders toch.

Groetjes, Collie

Judith zei

oh help en hoe is t dan verder met zijn tandjes... wat een schrik zeg

plukdedagsandra zei

Ocharme. Dat vallen toch altijd hé.

Aritha zei

Die trappen ook!

Trudy zei

Aggosie.... Gelukkig gaat het weer beter met hem. Ik heb het ook een keer gehad met onze zoon, toen ong. 2 jaar oud. Ik belde de huisarts, en die zei, nadat ie gehoord had dat Jan wel huilde maar verder nog gewoon reageerde:"Doe de volgende keer het traphekje maar dicht", alsof ik dát zelf al niet bedacht had....

Lies86 zei

eetje wat eng!
'gelukkig' zijn het nog niet zijn volwassen tanden!

Nicolle zei

Iehhh!! Gelukkig lacht hij weer!

tim en lucas zei

Ach arm bardje toch. Hij ziet er maar vrolijk uit voor zo'n val.

hier viel tim met 2 jaar op de verwarming. een van zijn voortandjes was een hoek af en stond meer naar achteren. We zijn toen naar de tandarts geweest en die kon hem wel recht zetten maar dat deed heel zeer. en omdat het het melk gebid is en hij verder wel vast zat mochten we hem laten zitten.
Tim heeft nu een gebid zo als in de bier raclame waar ze bierdopjes met de tanden er afhalen. En onze nieuw tandarts vroeg zich af of hij soms een speen heeft of duimd omdat zijn voor tandjes wat scheef staan en naar voren.