donderdag 3 februari 2011

Concentratie!!

Gisteren kwam Frank helemaal blij en ontspannen uit school. Hij had groot nieuws: de school had, helemaal speciaal voor hem alleen, een concentratiehok laten maken. En daar was hij helemaal mee verguld.
's Avonds aan tafel vertelde hij het aan André. Zegt Danny: 'er bestaat ook een concentratiebureau'. (Dat is waar ze je jongere broertje wegen en meten en waar je dan intussen zo leuk kunt spelen.)

Bij het laden van de foto zag ik trouwens wat voor tekst er op Franks trui staat...

9 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Wat fijn dat de school speciaal voor hem een scherm heeft laten maken, zodat hij zich beter kan concentreren op wat hij moet doen. Fijn dat hij er zo blij mee is, dat hij ontspannen uit school komt geeft dat al duidelijk aan!

Groetjes, Collie

Jantine zei

Super dat ze zo meedenken, dat kan zoveel schelen. En helemaal fijn dat hij er zelf blij mee is en zich niet apart geplaatst voelt. Dat geeft aan hoe graag hij wil werken!!!

hartelijk zei

Ik had eerlijk gezegd nog nooit van zo'n hok gehoord...blij dat'ie er blij mee is!

Lies86 zei

Geniaal!! Hopelijk werkt het dgoed voor hem!

Karien zei

@Hartelijk, zulke afschermingen gebruiken ze ook bij het speciaal onderwijs. Soms in combinatie met een koptelefoon om andere geluiden buiten te sluiten.

Aritha zei

Dit hebben ze ook op het hoger onderwijs, in de integratieklas. Echt mooi.

Wiek zei

Wat een mooi initiatief, en wat fijn ook vooral dat Frank het zo waardeert!

Corrie zei

Groot applaus voor het concentratiehokje.
Onze zoon krijgt zo les op spec onderwijs met koptelefoon voor het buitensluiten van afleidende geluiden.
Een wereld van verschil.

Nathalie zei

Fijn als het werkt. Mijn dochter wil alles zien (voor haar is ook zo'n consultatiehokje). Voor haar is ook een koptelefoon met MP4 speler maar deze dame wil ook alles horen en dan... tja... dan houdt het op.