donderdag 21 april 2011

Ondergeschoven stukje tuin

Sommige tuinen hebben een stukje waar niet zo vaak iemand komt, en waar ook niet veel aan gedaan wordt. Een ondergeschoven stukje tuin. Bij de Achterbergen lijkt het meestal wel of de hele tuin ondergeschoven is, toch gebeurt er wel degelijk zo het een en ander. Een echt ondergeschoven stukje tuin is naast ons huis, aan 'de andere kant', waar we nooit komen behalve om de ramen te zemen. Een smal gangetje met aan het eind een raam van het kantoor van André. Twee bulten zand liggen geduldig te wachten tot ze gebruikt worden, net als een aantal stoeptegels.

Gisteren was dit stukje tuin nog helemaal groen. Overal brandnetels en paardebloemen. Maar het was er wel lekker koel. En omdat ik mij had voorgenomen om eens lekker in de tuin te werken als het wat lekkerder weer werd, en het tuinwerk in de rest van de tuin met dit warme weer niet zo heel erg aantrekkelijk was, heb ik gisteren het ondergeschoven stukje tuin aangepakt.

En ziet het er toch weer heel toonbaar uit. Hoewel niemand zal komen kijken. Behalve ikzelf af en toe. Om er even van te genieten.

4 opmerkingen:

Spil van het gezin zei

Je hebt hard gewerkt zo te zien.
En dat geeft toch ook voldoening, of niet soms.
Groetjes Jolanda

Collie-Collie zei

Er is geen stukje groen meer te zien, je bent flink aan de gang gegaan.

Heerlijk als je, ook al is het een "ondergeschoven" gedeelte het zo lekker opknapt.

Fijn weekend, groetjes, Collie

Judith zei

oh fijn gevoel lijkt me dat je dit stukje eindelijk hebt aangepakt.

Let zei

Heerlijk zo'n stukkie tuin achteraf, Karien!
Geniet er maar van als je er in een rustig moment even zit...

Gezegend paasweekend!

Groeten, Let...