vrijdag 22 april 2011

Vakantie!


De Achterbergen hebben ruim twee weken vakantie!


Als alle Achterbergen thuis rondlopen, is er weinig tijd om rustig een blogje te maken. Ik kan dus niet beloven dat er iets geplaatst wordt voordat het 9 mei is. Maar je weet maar nooit. Misschien gebeurt er iets grappigs. Of zegt een Achterbergje iets waarvan ik denk: dat móet iedereen weten.
Misschien ook niet. In elk geval heeft onze boevige Bart wat extra toezicht nodig. De afgelopen twee dagen is hij niet weg te slaan bij de glijbaan. Hij klimt op de ladder en blijft dan op het plateau staan, want hij durft niet alleen van de glijbaan af. Soms doet hij het toch, en gaat dan veel te hard, en dan doet hij zich pijn. Of hij valt halverwege de klim van de ladder af. En daarom zit hij nu zo'n beetje onder de rode en blauwe plekken (het lijkt warempel wel of er eindelijk een Achterbergje z'n moeder achterna gaat, dat was ook zo'n wildebras).

In elk geval wens ik iedereen een heel fijn Paasweekend (wij hebben conferentie via de satelliet), en daaropvolgende vakantie toe!

6 opmerkingen:

Let zei

Geniet van de vakantie, Karien...
We wachten af wat er bij de Achterbergen zich af gaat spelen, anders heb je na 9 mei wel héél véél te bloggen waarschijnlijk ;-)

Hier is het ongelijk vakantie met 3 kids op het VO en 1 op de basisschool, er overlapt maar 1 week...vooruit maar we vermaken ons toch wel ;-)

Groetjes, Let...

Trudy zei

Fijne vakantie, gezellige paasdagen en tot schrijfs!

Christien zei

Wat heeft hij toch prachtige blauwe kijkers he!

Fijne vakantie hoor!

Groetjes,
Christien

Jantine zei

Wat is het een lekker ventje om te zien! Fijne vakantie, geniet er van... (Geen schoolritjes!)

Judith zei

Fijne vakantie en wat een leuk boefje heb je toch!

Wiek zei

Volgens mij genieten jullie van de vakantie!