maandag 13 juni 2011

Dág vijver!

Voor de Achterbergen geen ontspannen Pinksterweekend... Afgelopen zaterdag kon onze tuin worden geëgaliseerd en daar zeiden we geen nee tegen. Dus niet naar Pagedal, maar met onze voeten in de aarde ploeteren.

Hoewel het allermeeste werk verzet werd door een graafmachientje. Een piepkleintje, omdat hij door het gangetje moest passen tussen ons huis en de schutting en garage van de buren, maar wát een kracht! In drie kwartier was de vijver verdwenen. Daarna werd er een tractortje met frees gehaald en is een groot gedeelte van de tuin helemaal ondersteboven gehaald en gefreesd. En nu hebben we een grote, zwarte vlakte. Het zou fijn zijn als er een flinke stortbui overheen ging, om de grond wat aan te stampen. Het graafmachientje moet ook nog een keer terug komen om alles nog eens aan te drukken en eventuele overtollige grond ergens anders neer te leggen. Maar intussen dromen we alvast van een mooi, groen en vooral groot grasveld...

4 opmerkingen:

Jolanda zei

Wat zullen de jongens -en jij- van die ruimte genieten...

huis tjokvol zei

wauw wat een ruimte zo he,daar kan wel een voetbalveld komen

@Let zei

Dat ziet er uit als een aardig lekker 'trap' veld voor je mannen, Karien!
Heerlijk dat het al geëgaliseerd kon worden, begrijpelijk dat je dat met 2 (of álle Achterberg handen...) handen aanpakte!

Fijne dag!
Groeten, @Let...♥

Collie-Collie zei

Wat een heerlijke ruimte om te spelen!!

Groetjes, Collie