vrijdag 3 juni 2011

Life goes on

Niet alleen het leven gaat verder na een feestelijke dag, er ligt ook nog heel wat werk te wachten in de tuin van de Achterbergen. En dus togen we vanmorgen weer gezellig naar buiten. Niet allemaal, nee, een aantal Achterbergen had zéér dringende bezigheden binnenshuis... voornamelijk achter een beeldscherm.
Gido en Elwin hebben samen de vrijgekomen stenen uit het paadje met de kruiwagen naar een tijdelijke opslagplaats gebracht, waar de stenen netjes moesten worden opgestapeld. Dat zo'n karwei ook nog heel leuk kan zijn, bewijst de foto wel.

De Achterbergen vinden het leuk om mee te helpen, maar ze moeten natuurlijk wel iets hebben wat bij hen past. Voor Frank past het gewone sjouwwerk niet zo goed, daarom had hij als taak om te zorgen voor de field service: op z'n tijd iedereen voorzien van een chocolaatje, een ijsje, langsgaan met een bestellijst om te kijken wat voor soep iedereen wil (bij de lunch), en zo voort. Chris en Danny huppelen van het ene karweitje naar het andere en doen overal een klein beetje mee. Alle kleine beetjes helpen, toch?

Op dit moment ligt André helemaal uitgeteld op de trampoline, samen met Gido en Bart, terwijl twee kleine springers om hen heen dansen. En da's alweer genieten...

6 opmerkingen:

Trudy zei

Leuk om zelfs van de noodzakelijke dingen iets gezelligs te maken! Zo te lezen lukt jullie dat prima!!

Christien zei

Hier is dat ook altijd zo, als papa wat aan het klussen is, lopen de kids eromheen. Papa; waarom doe je dat en waarom moet dat zus en zo?
Heerlijk he?! Ja, dat is genieten!!!

Succes met je tuin!

Groetjes van Christien

Jantine zei

Wat een prachtig kasteel!

@Let zei

Jij hebt een paar goede Achterberg - knechten rondlopen zeg...
Maar ik vind wel vaak, het is de manier waaróp je iets aan je kids vraagt.
Meestal zijn ze dan wel bereidwillig, toch?
Geniet van je mannen ;-)

Groet, @Let...

baasbraal zei

Meid, wat verzetten jullie een hoop werk op zo'n dag! En wat heerlijk dat jullie zo'n team zijn, dat iedereen een taak krijgt die bij hem past...
Heerlijk om te lezen!

huis tjokvol zei

wat een leuk bouwwerk hebben ze gemaakt.
succes verder.