dinsdag 19 juli 2011

De tuin weer in

Na een paar natte dagen kunnen de Achterbergen de tuin weer in. Lekker pruimen eten, zó uit de boom, maar pas wel op voor al die wespen, want die vinden pruimen ook heerlijk!

Het grasveld ligt er schitterend bij. Jammergenoeg hadden we zo'n 20 rollen over... André heeft het niet kunnen laten om die vorige week woensdag, in het natte weer, toch nog een plekje te geven in de tuin. Het is best fijn dat het alvast wat extra groen is daar, dat wel, maar voor André was het te veel, want het schoot hem in de rug. Een paar dagen rust leek aardig te helpen, maar gisteravond maakte hij een onverwachtse beweging (tja, een slaapdronken peutertje wil niet altijd meewerken) en nu is het weer helemaal terug bij af. Afwachten dus... Helaas voor de jongens, want alle plannen voor dagjes uit staan ineens op losse schroeven. Nou ja, we maken er maar het beste van!

3 opmerkingen:

Trudy zei

Je pruimen lijken heerlijk en je grasveld is er eentje om jaloers op te zijn. Nu je man nog even uit de lappenmand en dan is het weer helemaal top! Beterschap voor hem!!

Christien zei

Heb je echt zo grote tuin???
Om jaloers op te worden!!! Wauw!

Groetjes en beterschap!!!

Marianne zei

Wat heerlijk een pruimenboom z'n mooi groen veld en de ruimte.
Heerlijk dat de kinderen ervan kunnen genieten.
Hoop dat je man weer snel mag opknappen.