zaterdag 16 juli 2011

Familie Kwakkel daagt u uit

Het sukkelt een beetje door bij de Achterbergen. André heeft het in zijn rug gekregen nadat hij woensdag in nat weer de graszoden die er van het voetbalveld over waren, op een in alle haast vlak gemaakt ander stukje tuin heeft gelegd. En nu ligt hij met de gebakken peren op bed. En soms beneden op de bank. Wel makkelijk, want als er een Achterbergje heel vervelend en huilerig wordt, hoef ik alleen maar te zeggen: ga maar even lekker bij papa in bed liggen, en een poosje later is meneertje dan onder zeil. Ach, het is vakantie en we nemen het maar allemaal zoals het komt. Zelf heb ik ontdekt dat Ibuprofen best fijn is als je keelontsteking hebt, en elke dag gaat het sowieso een stukje beter.

Er wordt heel wat gecomputerd deze dagen. Wie het leuk vindt, mag de uitdagende handschoen opnemen op deze website. Kunt u het ook in 26 zetten? Ik wel!

4 opmerkingen:

Christien zei

Hoi!
Net terug van vakantie lees ik dat jullie zo aan het kwakkelen zijn. Wat jammer joh, en dan precies in de vakantie!!!
Hopelijk gaat het virus gauw dood..!!

Beterschap hoor!

Groetjes van Christien

Trudy zei

Da's inderdaad nu wel even makkelijk, zo'n vader te bed... Maar voor hem en jullie natuurlijk ook is het te hopen dat je allemaal weer snel beter bent!

Anoniem zei

Beterschap Karien!

groeten van Marijke

Maaike zei

van harte beterschap met jullie allemaal. pff wat verslavend ik kan het nu in 27 stappen.

groetjes Maaike