woensdag 20 juli 2011

Slush puppy

Voor een slush puppy hoef je niet naar de stad hoor! Sinds vandaag weten de Achterbergen dat je die ook heel makkelijk zelf kunt maken. Gewoon siroop of frisdrank naar keuze invriezen en elk half uur losmaken met een vork. Je kunt het ook in een stevige plastic zak doen die je dan elk half uur loskneedt.

Bij ons duurde het vier uur, we hadden één liter limonade van milkshakesiroop gebruikt.

Echt een leuk vakantiereceptje!

8 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Goeie tip, die moet ik onthouden, want ik heb hier twee dametjes die dol zijn op slush puppy... Moet wel een zak nemen die niet lekt natuurlijk, hahaha

Groetjes, Collie

Karien zei

Ik deed het maar in een diepvriesbak met goed sluitend deksel. Er paste een liter in en dat was goed voor 6 personen. Het leek me heel leuk om te kneden in een plastic zak, maar de Achterbergse boterhamzakjes leken me niet bestand tegen kneedgeweld...

Judith zei

lekker! leuke tip!

By Ieke zei

Zou je het ook gewoon een paar uur kunnen laten zitten en dan in de blender gooien? Of is dat een slecht plan?

Karien zei

@by Ieke, nou... dat moet je gewoon uitproberen toch? Ik zag overigens op internet wel een recept dat daar meer op leek, dus het lijkt me van wel!

Christien zei

Wat een leuk idee!!!
Die gaan we uitproberen!

Groetjes van Christien

Trudy zei

Leuk idee, zelfs voor hier zeker het proberen nog waard!

Aritha zei

Gaaf! Dat is ook iets voor ons.