donderdag 28 juli 2011

Walibi!!

Wat heel voordelig is voor een groot gezin, is een gezinsabonnement op het een of ander. En dan vooral een abonnement waarbij er één prijs voor het hele gezin geldt, hoeveel kinderen het ook zijn.
Dit jaar hebben de Achterbergen een abonnement genomen op drie parken: Walibi World, het Dolfinarium en Hellendoorn. En dat voor de prijs van - even een gokje - zo'n anderhalf keer met het gezin normaal de entree betalen.

Vandaag is het er eindelijk van gekomen - vooral door André's rugpijn een stuk later dan gepland. Maar het geeft niets; het abonnement is geldig tot volgend jaar 27 juli, dus daar hebben we twee zomervakanties plezier van!

Het was ongelooflijk ontspannen voor de Achterbergen in Walibi vandaag. In steeds wisselende samenstelling gingen er groepjes het park door, de wachttijden vielen over het algemeen heel erg mee, en we kwamen elkaar op de juiste tijden weer vanzelf tegen.
Omdat het vier jaar geleden is dat we ons vorige jaarabonnement hadden, waren de kinderen nogal wat groter geworden sinds de vorige keer, dus ze mochten in heel wat meer attracties. Frank ging voor het eerst over de kop, net als Elwin en Danny - en ze vonden het allemaal helemaal te gek! Dat wordt nog een paar keer genieten deze vakantie.

4 opmerkingen:

By Ieke zei

Knap van Danny hoor! Met 5 jaar al over de kop.

Ik ben 4x zo oud als Danny (ruim!) en durf het nog steeds niet...

Van de rest van de jongens trouwens ook hoor!

Maaike zei

Haha dat abbonnement hebben wij ook en die van ons is ook van 27 juli. Wij kregen vandaag de pasjes thuis gestuurd en ondanks dat we vandaag eigenlijk niet weg wilden zijn wij vanmiddag naar hellendoorn geweest. Walibi en dolfinarium komen een andere keer deze vakantie ook nog aan bod. Hellendoorn ook nog hoor, van vanmiddag was even een voorproefje.Ik vind het knap dat ze en dingen durven die over de kop gaan dat doe ik niet(meer). Groetjes Maaike

@Let zei

Fijn hoor zo'n abonnement, zeker als je jongens er zo van genieten!
Wat wil je nog meer?

Geniet ervan en een heel fijne vakantie tijd gewenst!

Goed weekend en een groet,
@Let...♥

vijtig Liesje zei

Fijn dat het zo leuk was! Ik vind pretparken doorgaans nogal gruwelijk.