donderdag 18 augustus 2011

Inmiddels valt het wel weer mee!

Voor een driejarig jongetje bij de Achterbergen valt het niet mee als je broers ineens weken achter elkaar de hele dag bij je in de buurt rondlopen, waar je voorheen zo'n beetje zelf de baas kon spelen. Doordeweeks dan.
Geen wonder dat het je dan een beetje te veel wordt! Naarmate de vakantie vorderde, kreeg Chris steeds vaker ongelukjes, en wat we ook deden (er heel erg op letten of het juist loslaten), het werd alleen maar erger. Het gevolg was dat hij op het laatst de hele dag met een luier om liep, en dat deden we heus niet voor niets...

Gelukkig bleek ons vermoeden dat het met de vakantieperiode te maken had, helemaal juist. Deze week is de lagere school weer begonnen, en bij Chris is de rust in zijn lichaampje teruggekeerd. Hij doet alles weer netjes in de wc, en heeft geen eens nodig dat we hem er af en toe heen sturen. En een grote jongen zoals hij heeft uiteraard geen luier nodig.

Hè, gelukkig maar!

En nu maar hopen dat het zich de volgende vakantie niet herhaalt...

7 opmerkingen:

Trudy zei

Goed zo!!!

Marianne zei

Fijn dat het zich zo goed en snel hersteld heeft.

Christien zei

Hoi,
Zo, eindelijk weer eens tijd om jouw blogjes te lezen.
Wat herkenbaar dit verhaal.
Onze kleine komt ook weer helemaal tot rust.
Enne...hij heeft momenteel ook zoveel rust nodig; hij slaapt joh! Allemaal schade inhalen!
Wat heerlijk voor jullie dat het broekplassen van voorbijgaande aard was!!!
Groetjes!

Wiek zei

Tsja, het is precies zoals je schrijft, normaalgesproken voelt Chris zich overdags koning en ineens is hij één van de vele koninkjes. Gelukkig is dat het enige en herstelt hij zich zo snel en goed!

vlijtig Liesje zei

Ik merk het ook aan mijn jongste zoon, dat al die oudere broers en zussen soms een beetje veel worden. Dan is het fijn als je weer onder leeftijdsgenoten op school bent.

Jedidja zei

Het is ook best pittig met al de kinderen thuis, als je een beetje rust gewend bent.

tim en lucas zei

hier is het andersom. Tim was sinderlijk maar zinds hij voor de vakantie naar school ging had hij steeds ongelukjes. Nu is het vakantie en sinds een paar weken gaat het weer helemaal goed. ben dus benieuwd hoe het volgende week weer gaat als i naar school moet.