woensdag 28 september 2011

Er is er een jarig!

Dat kun je wel zien, dat is Chris! Vier jaar geleden kwam hij op het door mij gewenste tijdstip ter wereld (vóór zes uur 's ochtends, want dan moest de krantenwijk gedaan worden en zou het Achterbergse huis beetje bij beetje tot leven komen, en ik lag in de woonkamer te bevallen), een klein dropje waarover in de afgelopen jaren al menig blogje is geschreven.
Met een mand met zijn traktatie ging hij zelfverzekerd naar school. Hij mocht naast de juf zitten, mocht een verjaardagsmuts maar die bliefde meneertje niet. Daarom heeft juf maar een soort verjaardagsmedaille gemaakt voor om zijn nek (ook leuk!). En hij zwaaide me direct uit, met andere woorden: mama ga maar gauw weg, ik red me wel.

Een paar cadeautjes heeft hij al gekregen: een nieuwe schooltas en een brandweer-ladderwagen van Duplo, en de rest krijgt hij voor het avondeten, als alle Achterbergen (behalve Jan) thuis zijn.

Een verjaardag tussen de bedrijven door, maar wel feestelijk hoor. Zelfs in de tuin hangt een slinger, vanmiddag door Danny ontdekt toen hij van de glijbaan wilde gaan: 'een vliegenslinger gemaakt van spinnenweb'. Nou, knap gemaakt hè?

8 opmerkingen:

Jolanda zei

Nou, dat had je dan mooi gepland!
Ik wachtte altijd tot 's avonds.

fijne dag nog en gefeliciteerd!

Ciska zei

Gefeliciteerd! Goed bedacht van de juf! En een erg originele slinger (voor buiten dan ieuw)Nu nog maar 1 achterbergje thuis zal wel wennen zijn voor Bart.

Christien zei

Hartelijk gefeliciteerd met de jarig Chris!!!
4 Jaar alweer en wat een lekker ventje!
Heerlijk toch als ze die muts niet hoeven? Lekker eigen karaktertje!...
Fijne dag verder!

Groetjes van Christien

baasbraal zei

Hij ziet er inderdaad heel zelfverzekerd uit met die mand. Leuk dat hij gewoon durft te weigeren en leuk dat de juf dat respecteert en iets anders maakt..... GEFELICITEERD!!!

Wiek zei

Volgens mij de meest geschikte slinger voor dit Achterbergje ;-)
Chris, gefeliciteerd!
Pappa, mamma, broers en zus natuurlijk ook van harte gefeliciteerd!

yukikopesik zei

Alsnog gefeliciteerd! Hopelijk hadden jullie een leuke dag.

Judith zei

Nog van harte gefeliciteerd met je zoon!!!!!leuk hoor en tja het past wel bij hem om geen hoed te willen. en zo is t ook leuk toch? maar mocht hij al eerder naar de basisschool??

Collie-Collie zei

Van harte gefeliciteerd met Chris. Helemaal echt, hè, met de traktatiemand in z'n handjes.

Het zal wel rustig zijn zo, nu de energieke Chris op school zit, maar je zal je vast niet vervelen, hahaha.

Groetjes, Collie