maandag 26 september 2011

Ondinges

De Achterbergen krijgen nogal eens een ongevraagd cadeautje bij de boodschappen. Dat is altijd leuk: vooral als het om iets lekkers gaat natuurlijk! Vorige week zat er iets heel anders in het krat: een elektrisch zeeppompje van Dettol. Superhandig natuurlijk: met je vuile handen hoef je geen pompje in te drukken want er komt vanzelf zeep uit - met een mooi elektrisch pompgeluidje: zzzzzz - als je je hand voor het venstertje houdt. En in de juiste hoeveelheid ook nog.
Dat je daarnaast ook nog met je vuile handen aan de kraan moet zitten, ja dáár kunnen ze bij Dettol natuurlijk niets aan veranderen!

Met frisse moed zette ik het ding in elkaar en hij kreeg z'n plek op het aanrecht. Want om zoiets nou weg te gooien... de batterijen zaten er zelfs al bij. Plus een waardebon (5e navulling gratis bij aankoop van 4).

Maar toen begon het. Opletten wat je op het aanrecht zet, en vooral waar! Want als er iets voor het venstertje stond, kreeg het er - zzzzzz - van langs. Een beker kreeg een klodder zeep (zzzzz). Precies in de goede hoeveelheid, dat wel.

En wat dacht je van de kom met glutenvrij pannekoekenbeslag, die ik eventjes kwijt moest? Zzzzzz..... arrrrrrgh!

5 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Inderdaad arrrrgh... hahaha.

Groetjes, Collie

Christien zei

Oh, dat werkt dus niet...!!!
We hebben hier hard om je verhaal gelachen, zo heerlijk komisch geschreven ook!!!
Wij drukken dat ding zelf nog maar even in. Een beetje bacteriën is ook nog niet zo erg...misschien wel goed zelfs!!

baasbraal zei

Hahahaha, het lijkt een beetje op een verhaal van Willie Wortel. Die had ook nooit alle factoren in ogenschouw genomen.....

Mellody zei

Dat wordt zeep met een vanille smaakje kopen... ;-) Hahaha.

Vlijtig Liesje zei

Dat apparaat is dus wel erg gevoelig! Toch klinkt het wel handig.