donderdag 27 oktober 2011

Kleine prinsjes worden groot


Het kleine Bartje is akelig snel op weg een echte Bart te worden. En dan houdt hij zich nog in ook. Hij doet niet zoals zijn grote broer Chris, die met 10 maanden al over de boxrand en uit bed klom. Nee hoor, hij heeft keurig gewacht tot hij zelf de twee spijlen uit zijn bed kon trekken (dat is ook de bedoeling hoor, dat die spijlen eruit kunnen). En dat was vandaag.

En nu kan hij zelf uit bed komen. En er zelf in klimmen.


Denk nou maar niet dat hij heel lief en schattig is. Nadat deze foto's genomen waren, ging ik naar beneden, maar Chris en Bart bleven boven. Fout, nooit doen! Het bleef wel heel erg rustig... Toen ik eindelijk ging kijken, lag de inhoud van de meeste commodelades over de vloer, de lades zelf waren eruit gehaald, de heren hadden erin gezeten ook want de bodems zaten los, en de hele voorraad luiers lag uit de verpakking (en dat waren er een heleboel), in het bed, onder het bed, in een mand, in de losse laden, etc. etc.

Ach, eigenlijk toch wel lief en schattig!

10 opmerkingen:

Jolanda zei

Oef, dat komt me bekend voor!
Onze jongens kunnen er ook wat van, al gaat het tegenwoordig wel beter. En vroeger haalden onze meiden alle kasten leeg voor hun winkeltje-spel. Zo leuk, want alles kun je verkopen nietwaar...

Jantine zei

Ik heb medelijden met de mama die het moet opruimen, maar kan een glimlach niet onderdrukken ;-), wat een heerlijke ventjes!

Trudy zei

Zo te lezen hebben ze wel heel veel plezier gehad....

YKO zei

Jammer dat je niet even een foto van de"rommel" hebt gemaakt.

Groetjes Ineke

Ciska zei

Haha zo'n ervaren moeder zo'n "beginnersfout". Goed bezig die lieve knullen en ach wat een leuke foto's prachtig kereltje!

yukikopesik zei

Oef ja... om die reden laat ik Elyas ook niet langer dan een minuut of twee alleen (ik moet soms toch echt even naar de WC. Helaas is dat vaak ook al genoeg om op 'onderzoek' te gaan.

Vlijtig Liesje zei

grappig zo'n 'uitbraak'!

Lisette zei

Sorry maar ik zit hier toch met een grote glimlach op mijn gezicht ;-)

Christien zei

Maar ze waren wel even heeeeeeeeeel zoet...hihihi!

tim en lucas zei

hier een keer een potje luuf als gel in het haar gesmeerd en de bus talg poeder ( nieuw) uit gestrooid over het bed en de vloer.

een keer eerder de tandpasta uit geknepen en in bed gesmeerd en het pak luierdoekjes zorg vuldig uit de verpakking gehaald.

denk je dat je alles hoop hebt staan klimmen ze op de commode. en denk je alles op slot te hebben gedaan kunnen ze bij de sleutel.

hier dus luiers poeders en alles achter slot en grendel en de sleutel aan een haakje heeel erg hoog.