woensdag 30 november 2011

Een feestje!

Groot feest vandaag voor Danny! Hij is alweer zes jaar geworden. Elk jaar weer in de drukke tijd voor sinterklaas, maar omdat het deze keer op woensdag was, mocht hij toch maar direct ook een paar vriendjes uitnodigen. Het werden er drie, en dat was wel zo relaxed!
Van tevoren had ik me niet zo druk gemaakt over wat we zouden doen. Er was boetseermarsepein in huis, en als dat gedaan was, zouden we spelletjes kunnen doen. En niet al te laat weer naar huis.
Maar zoals dat gaat met de jeugd van tegenwoordig: de vriendjes (en Danny!) hadden zo hun eigen wensen en plannen. Ze wilden helemaal niet met marsepein boetseren. Al snel zaten er twee op de trampoline, en de anderen speelden binnen met het Achterbergse speelgoed. Ook goed, dan ging ik wel alleen met marsepein boetseren. Maar zoetjesaan kwam de een na de ander ook gezellig aan tafel zitten, en aan het eind van de middag hadden ze toch allemaal meegedaan.

Lekker ontspannen dus, zo mag het nog wel een keer! En dat ondanks dat Danny gisteren op school nog zo boos op een van de vriendjes was, dat hij hem zei dat hij niet meer op Danny's feestje mocht komen... Je weet wel, dat zeggen die kleuters altijd als ze boos zijn - alleen was Danny even vergeten dat hij dat beter niet kan zeggen vlak nadat er uitnodigingen zijn uitgedeeld... :-)

4 opmerkingen:

Lisette zei

Van harte! Fijn dat het een gezellige, relaxte middag was!
Ja, kleuters he?! De ene dag elkaars beste vriend en de andere dag hebben ze ruzie haha...

Trudy zei

Gefeliciteerd hoor! Als ik het zo ees was het feestje best geslaagd. Je moet alleen niet te veel willen regelen, dat blijkt dan maar weer ; )

huis tjokvol zei

nog gefeliciteerd, hier een dinsdag 1 jarig geweest , ook zo voor sinterklaas,een zaterdag krijgt ze dan ook weer kadootjes, ach ze hebben toch nog niks hihi.

Jantine zei

Oeps, dat zeggen mijn kleuters (ik ben de juf) mij ook iets te vaak. Heerlijk dat ze gewoon heerlijk aan het spelen waren, soms is dat ook het leukste, dat het niet allemaal zo gepland hoeft te zijn om toch leuk te zijn!