dinsdag 15 november 2011

Wachten op de zon

Vandaag is het dinsdag. En dan heeft Gido trompetles in de stad. In dat krappe half uurtje kunnen de andere Achterbergen mooi af en toe mee om hun spaargeld te besteden.

Frank is tegenwoordig helemaal niet meer zo van de Technisch Lego. En ook niet meer van de Bakugan, Ben10 en dat soort dingen. Nee, Frank heeft ontdekt dat hij het leuk vindt om dingen in elkaar te zetten.

Gelukkig hadden we al lang een catalogus in huis van een speelgoedwinkel, dus Frank heeft goed na kunnen denken over wat hij wilde kopen. Vandaag wist hij het zeker: een bouwpakket waarmee je een helicopter kunt bouwen op een platform, met een zonnepaneeltje waardoor er dan van alles gaat draaien.

Binnen een uur had hij hem al in elkaar gezet. En nu maar wachten tot het paneeltje genoeg zonnekracht heeft verzameld...

3 opmerkingen:

Trudy zei

Leuk zeg! Mooi dat ie dat zo zelf kan!

Lisette zei

Wat een leuke besteding van zijn geld.
Ja, ik hoop ook op nog een beetje zonnekracht!

JenS zei

Onze jongste heeft net zo'n soort doos gekregen voor zijn verjaardag. Maar de zon moet wel heel erg schijnen wil het paneeltje werken! En met al die mist lukt dat niet zo de afgelopen dagen. We dachten al dat het paneeltje kapot was, want met lamplicht deed hij het niet. Dus bij de eerste echte zonnestraal heeft hij 'm buiten uitgeprobeerd: hij doet het wel! Het is dus stiekem een 'zomercadeau' maar dat wisten wij niet...