maandag 12 december 2011

Slechte moeder...

De Achterbergen hebben een slechte moeder... ze houdt niet eens de verjaardag van haar jongste telg bij! Pas aan het eind van de middag, toen iemand opbelde om te feliciteren met de verjaardag van Bart, kwam ze erachter dat het al zover was!

Echt waar, zo ging het. De schande werd iets verzacht doordat we toch al hadden besloten om het pas in het weekend te vieren, maar toch...

Op zaterdag werd het dubbel en dwars goedgemaakt. Met appeltaart en pannekoeken. En een Danoontje. En met kadootjes. En zowaar, hoewel Bart als jongste van zo'n groot jongensgezin al heel wat voorbij heeft zien komen en niet zo snel ergens verbaasd over is, was de bromtol toch heel erg nieuw voor hem. En hoewel het gigantisch moeilijk was voor de andere Achterbergjes om het niet voor te doen, hielden ze zich toch in, zodat hij het zelf kon ontdekken.

En nu is het rijtje weer mooi, nou ja, de jongste zes Achterbergjes dan: Bart is 2, Chris is 4, Danny is 6, Elwin is 8, Frank is 10 en Gido is 12.

11 opmerkingen:

Trudy zei

Alsnog gefeliciteerd hoor!!!

Anoniem zei

Alsnog van harte gefeliciteerd!
Mariam

Liesbeth zei

Proficiat met je kleinste man!

Liefs,

Liesbeth

Tante Trijns zei

Oooh! Ik kan me voorstellen dat je je een 'slechte moeder' voelt! (Maar wel een grappig verhaal!) En je bent het niet HELEMAAL vergeten, DAT zou pas erg zijn! Gaaf om zo'n blij koppie op de foto te zien! Leuk dat er dus TOCH nog iets gevonden werd dat echt NIEUW en VOOR HEM was! (En idd knap van de anderen!)
Nou, fijne dag verder en je zult nu wel aan het uitpuffen zijn na een verjaardag met een groot gezin - of krijgen jullie niet veel bezoek OOK nog eens?!!
Tante Trijns
http://tantetrijns.blogspot.com/

Lisette zei

Ow wat een bak.... Als nog van harte gefeliciteerd!
Zo te lezen heeft hij er geen trauma van opgelopen ;-)

Jolanda zei

Als wij iets later vieren heb ik er ook nauwelijks erg in...
Wat een glunderend koppie!
Gefeliciteerd.

Pien zei

Oef! Dan voel je je echt wel even een slechte moeder! Maar aan je blog te zien ben je dat echt niet!Alsnog van hárte met deze mijlpaal!

Jantine zei

Dat snoetje... geweldig!

baasbraal zei

Nou, aan dat opgetogen snoetje te zien, heeft hij er echt geen last van dat je een slechte moeder bent.......

Vlijtig Liesje zei

Gelukkig is het goed gekomen!

Tecla zei

2 dagen na mijn 15E verjaardag (op de dag dat mijn jongste broertje werd geboren) kwamen mijn ouders en brussen erachter dat ze mijn verjaardag waren vergeten!! Natuurlijk had ik er zelf wel aan gedacht maar als lastige puber koesterde ik me liever in mijn
'ellende' dan het zelf aan te kaarten!!