vrijdag 2 december 2011

Wat een dag

Soms heb je van die dagen, dat je de hele dag maar doorrent zonder dat er nou echt iets uitspringt om op het weblog te zetten. De stapel strijkgoed die er nog steeds ligt? Niet zo interessant. Dat Danny met de gekregen waardebon een cadeautje mocht gaan kopen? Niet erg interessant. Dat Jan plotseling een berichtje stuurde of hij dit weekend thuis zou komen? Heel erg leuk, maar toch niet zo dat je denkt, dat zet ik op het blog. De manier waarop Bart naar zijn grote broer rende, toen die eenmaal in de kamer kwam? Ja, dat hadden we eigenlijk moeten filmen! Niet gedaan. De rit met vier Achterbergen naar de club? Niet zo interessant. De boodschappen daarna? Helemaal niet interessant. De mededeling toen ik thuiskwam dat Bart was uitgegleden en een van zijn voortandjes heeft ingeslikt? Ja, dat is dan weer wel interessant misschien. En heeeeel zielig! Vooral dat ik er niet bij was...

4 opmerkingen:

Trudy zei

Misschien vind je het niet interresant genoeg om op je blog te zetten, maar dat zie je denk ik een beetje anders.. Herkenning is ook heel leuk hoor.. Ach die Bart toch en vervelend dat je nu net niet in de buurt was. Gaat het allemaal weer een beetje? Hopelijk voor jou en hele rustige avond.. kun je wel gebruiken denk ik zo!

Lisette zei

Aahh, toch heb je best heel wat te vertellen ;-)
Wat zonde voor Bart, hopelijk is hij de schrik al te boven.
Fijn sinterklaasweekend!

Marijke zei

Hopelijk gaat het verder wel goed met Bart. Gelukkig dat hij nog melktandjes heeft. :-)
Succes met alle huishoudelijke beslommeringen.

baasbraal zei

Heel herkenbaar! Ik zit net logjes te lezen omdat ik ook niet zo goed weet waarover te schrijven........ En ik heb nog niet eens een kind dat een melktand heeft ingeslikt!