vrijdag 20 januari 2012

Dagelijks leven bij de Achterbergen

Moeizaam heb ik mij door het dagelijks leven bij de Achterbergen geworsteld deze week. Niet op het weblog gelukkig, dat ging nog wel. Maar het echte dagelijkse leven dan. Een beetje erg moe geweest. En dat is nog niet over. Wie weet zit er iets onder de leden - maar het lijkt wel te helpen om maar gewoon te gaan slapen. 's Middags, en 's avonds ook weer vroeg.
Zodra het weer wat beter gaat, ga ik me storten op de chaos in huis, die onvermijdelijk ontstaat als de huishoudster een poosje op non-actief is. Maar er blijft vast genoeg tijd over om even een klein berichtje te posten! Na wat geharrewar met het reactieveld op het blog heb ik de mogelijkheid voor reageren veranderd. Nu moet het goed gaan.

7 opmerkingen:

Trudy zei

Geniet van het huishouden.... maar wel met mate hoor ; )) Rustig aan maar, alles op z'n tijd!!

hartelijk zei

Kan het ook zijn dat er een nieuw Achterbergje je energie opeet?
;)
Sterkte en hoop dat je gauw weer jezelf bent...vorig jaar ging je in januari suikerloos, is dat zo gebleven?

Lisette zei

Ik hoop dat je je snel weer beter voelt!

Marijke zei

Beterschap, en van een beetje stof krijgen kinderen niets, als ze maar aandacht krijgen, en dat doe je zo te lezen prima.

Ciska zei

Winterdipje? Het was afgelopen maandag blue monday ;-) Hopelijk knap je snel weer op! De spil van het gezin kan eigenlijk niet ziek zijn maar het is zoals het is. Even aan toegeven anders blijf je maar aankwakkelen.

Anoniem zei

Geef er maar aan toe, Karien... hoe lastig ook als moeder!
Beterschap hoor!!

Groeten, @Let

Anoniem zei

Heb er ook last van. Zal het weer wel zijn!!

groetjes