maandag 30 januari 2012

Die Chris toch

Chris wil zijn moeder graag verrassen. Zo gebeurde het, dat ik op mijn verjaardag 's morgens vroeg in de keuken lekker rustig een kop thee zat te drinken, terwijl Chris in de kamer een leuke verrassing aan het verzinnen was. Weet je wat, die bos bloemen staat er toch al bijna een week, laat ik alle bloemetjes nou eens kort afknippen. Dat dacht hij (denk ik). Zo gedacht, zo gedaan. Daarna kwam hij trots naar de keuken om mij te roepen: mama, kijk eens naar de bloemen die ik heb afgeknipt!
Helaas, dat vond ik niet zo'n leuke verrassing. En dat zei ik ook tegen Chris.

's Middags hoorde ik Chris aan de telefoon tegen iemand zeggen, duidelijk opgelucht, dat papa een nieuwe bos bloemen voor mama had gekocht. Voelde hij zich kennelijk toch nog ergens een beetje schuldig?

Dat mag toch wel, anders houden we straks geen spullen meer over die wel heel zijn. Zelfs in de kamerhoge gordijnen is al geknipt... die Chris toch!!

6 opmerkingen:

Marijke zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Hopelijk had je toch een fijne dag, ondanks (of dankzij) de verknipte bloemen.

Lisette zei

Nog van harte!
Ja het was natuurlijk lief bedoelt....maar ja, anders doet hij het misschien de volgende keer weer...maar stiekem moest ik er wel om lachen ;-)

Wiek zei

Was je jarig..?
Helemaal gemist maar niet minder gefeliciteerd!
En de scharen goed opbergen als Chris thuis is..?

Purperpolletje zei

Nou, gefeliciteerd met zo'n knul! En ook gefeliciteerd met jezelf! Een heel fijn, liefdevol, gelukkig, hoopvol en vredig nieuw jaar gewenst! Zonder knipkunsten.

mama Jesje zei

... en het ziet er zo mooi en gezellig uit op dat bord;-)
Nog van harte gefeliciteerd!

Vlijtig Liesje zei

Toch ziet er best mooi uit!