maandag 9 januari 2012

Uitgebreid (?)

De Achterbergen hebben niet geheel volgens traditie de kerstvakantie doorgebracht. Er is het een en ander op het blog gezet, gewoon omdat het té leuk was om niet te laten zien. Het breivirus heeft zelfs de jongere Achterbergen aangestoken. Harry, Gido, Frank, Elwin en Danny hebben alle vijf hun belangstelling laten blijken, maar er was er één die echt heeft doorgezet: Elwin. Op deze foto was hij nog met oefenwol een lapje aan het breien, daarna ging hij over op een ribellapje, waar hij een grappig katje van heeft gemaakt, compleet met in het rond gebreide staart van 3 steken (i-cord; Google er maar op als je niet weet wat het is en je wilt het wel weten).
Daarna ging Elwin over op het echte werk. Met twee korte rondbreinaaldjes breit hij iets kleins en moois in het rond. Wie kan zien wat het gaat worden? (ik zou het knap vinden als iemand het ziet, er zitten nog maar 5 toertjes op de pennen)7 opmerkingen:

Maaike zei

ik denk het vogeltje.
Groetjes Maaie

Lisette zei

Hoi, leuk om weer iets van jullie te horen!
Ik ben benieuwd wat het gaat worden, heb echt geen idee.
Leuk om te zien/lezen dat de jongens ook zo creatief zijn!

Jolanda zei

Ja, dat kan nog van alles zijn.. een hartje?

baasbraal zei

Het lijkt nu een klein kerstbelletje, maar het wordt vast iets anders. Leuke logjes maak je weer met leuke foto's van supergeconcentreerde Achterbergjes!

Karien zei

Maaike heeft het goed gezien! Vast ook een breister!

Maaike zei

niet echt maar de vogel stond er onder en door de andere rondbrei naalden die eraan zitten dacht ik een stukje staart te zien vandaar. mar erg leuk dat hij dit doet. groetjes Maaike

Karien zei

Dat klopt helemaal, ik zie zelf ook het stukje staart!