woensdag 11 april 2012

Chique aankopen moeten doen

Bijna twee jaar geleden kreeg André een cadeaukaart voor zijn jubileum-verjaardag. Met een flink bedrag erop. Echt wel heel erg aardig, zo'n cadeaukaart! Zoiets wil je aan iets bijzonders besteden. En dan blijft het dus liggen.

Totdat de termijn bijna verstreken is. Want deze kaart moest binnen twee jaar ingewisseld zijn voor producten. En wat het nog eens extra bijzonder maakte, de kaart kon niet bij zomaar elke winkel om de hoek ingewisseld worden.

Nadat André onverrichterzake teruggekeerd was van de Praxis (gek he, deze keer had hij niets nodig), mocht ik de kaart hebben. Om er volstrekt overbodige dingen mee te doen. Dus toog ik vanmiddag met dochter en drie zoons naar een hele chique parfumerie in een naburig stadje. Daar kregen we een olifant-in-de-porseleinkast-gevoel. Help, wat doe ik daar? De keus is gewoon veel te groot, het overgrote deel van het assortiment past totaal niet bij de Achterbergen - dus liepen we maar wat rondjes, totdat Chris opeens zei: ik wil een zonnebril! Wat een supergoed idee! Zonnebrillen gaan op een of andere manier snel kapot bij de Achterbergen, ook al houden we ze zorgvuldig in een speciaal vakje in de auto. Dus sloegen we niet een, twee of drie, maar direct zes zonnebrillen in. En toch nog een luchtje. En een sjaal. En een cadeautje.

En nog is het geld van de kaart niet op... help!

2 opmerkingen:

mamaeer zei

hihi, je weet dus van gekkigheid niet wat je met je geld moet doen.........????

Trudy zei

Lekker de big spender uithangen, leuk toch voor een keertje...