dinsdag 29 mei 2012

Met Chris naar Pagedal

De Achterbergen zijn alwéér weg geweest. En alwéér naar Pagedal. Pinksterweekend. Met Brunstadfeest (uitgezonden vanuit het supernoordelijke Harstad), en samenkomsten voor ouderen en jeugd. En met contacten. En met heel veel zwemmen dit keer ook nog.
We gingen zonder jas, met een minimum aan ingepakte kleding, vrijdagavond om half 9 nog rijden. Met aanhanger, dus dat duurde 3 uur. Ik reed, en Chris zat een groot gedeelte van de weg naast mij.

Om een uur of 11 riep hij ineens enthousiast: 'ik zie de verte al!'

Op Pagedal kochten we in het zwembad nieuwe 'vleugeltjes' voor Chris. Met zulke zwembandjes om je bovenarmen kun je niet zinken. Toen hij eenmaal doorhad dat hij gewoon z'n mond op tijd moest dichtdoen, was hij helemaal verkocht. Hij moest en zou van de grote glijbaan, die met zo'n buis buitenlangs kronkelt en je lanceert in een best wel diep stukje zwembad. Wel 30 keer achter elkaar ging hij erdoor. En elke keer kwam hij met een enorme guitige lach op z'n gezicht met een vaart uit de buis (ongeveer zoals op deze foto, die wel wat wazig is, maar toch wel aangeeft hoe hij eruitzag), en dan peddelde hij op z'n hondjes totdat hij bij het trapje was. Om vervolgens weer de trap naar de glijbaan op te klimmen...

Geen opmerkingen: