vrijdag 11 mei 2012

Ook leuk voor een feestje

Voor de jongere kinderen (van 4 tot 7) was tijdens de Meiweek ook meer dan genoeg te doen. Een aantal dingen daarvan zijn ook heel geschikt om tijdens een kinderfeestje te doen:

zoek uit een grote mand met losse sokken 10 paar sokken bij elkaar 


Doe een drop- of snoepveter in je mond en eet hem op zonder er met je handen aan te zitten. Chris was slim, die deed de dropveter bij het midden in zijn mond...


Sla een aantal spijkers een klein stukje in een stuk afvalhout en laat de kinderen de spijkers er helemaal inslaan (zie je het puntje van Danny's tong?)


Bakkerij: cakejes en eierkoeken versieren. De kinderen gebruikten chocoladepasta als lijm (dat droogt niet in, zoals glazuur). Van de eierkoeken maakten ze een piraat en een muis. Vervolgens mochten ze een papieren tasje versieren, waar de cakejes in meegenomen werden.


Zo zou ik door kunnen gaan, maar dat doe ik niet. Je verzint het verder maar lekker zelf. En ik heb geen tijd meer vandaag om verder te schrijven over alles wat er gedaan is, zoals het voetbaltoernooi. Of de show: 'wedden dat', waarin de gekste/knapste dingen te zien waren. Wij gaan een druk weekend vieren. 

Een goed weekend allemaal!!

Geen opmerkingen: