dinsdag 15 mei 2012

So far, so good

Wil je dat de vis die je bakt mooi heel blijft tijdens het bakken en niet aan de pan blijft plakken? En hetzelfde voor gepaneerde dingen zoals vissticks? Dat was de laatste test die ik op deze pannen uitvoerde voordat ik erover ging schrijven. Eerlijk waar, de Ceramicore pannen die je bij Tommy Teleshopping ziet (en die ik bij de DA drogist heb besteld) doen wat de reclame belooft. En het beste van alles: na het bakken veeg je alles er zó uit! Pannenkoeken hebben we ermee gebakken, vlees, eieren, het kan allemaal, zelfs zonder vet, maar dat is dan weer niet zo lekker.

Tot mijn verbazing vond ik net op internet een klacht. Volgens deze mevrouw deed de pan totaal niet wat er op tv was beweerd. Maar ik durf te zeggen dat, als zij de instructies in acht had genomen die bij de pan geleverd worden, zij een heel andere 'klacht' had ingediend.

De eerlijkheid gebiedt mij wel te zeggen dat er een verkleuring is gekomen in een van de pannen na het bakken van een bananenpannenkoek. Je ziet waar de rondjes banaan hebben gezeten. Maar als dat alles is, vind ik het prima!

1 opmerking:

Trudy zei

Ik heb sinds kort een wok koekenpan met dezelfde keramische laag. Die bevalt uitstekend!!