vrijdag 29 juni 2012

Druk druk

Sjonge jonge wat kan een mens druk zijn! Tussen alle einde-schooljaar-afspraken door hebben de Achterbergen het ook nog in hun hoofd gehaald om een heleboel familieleden uit te nodigen voor een soort high tea. En dat is dus morgen. Op zich weinig rompslomp, want iedereen neemt een buffetgerecht mee, maar ja, er blijft toch nog wel genoeg voor te bereiden over! Gelukkig lijkt het mooi weer te worden.

Intussen is het flink genieten van de Achterbergjes, vooral Bart. Hij praat steeds beter, en zegt voor de 'r' nog steeds de 'w'. Dat levert zulke koddige situaties op! En een echte eigenwijze Achterberg is hij ook al aan het worden. Die niet met zich laat sollen. Zo tikte hij de meneer voor ons bij de kassa op de vingers, die alvast het 'beurtbalkje' voor ons op de lopende band zette. 'Nee, ik wil het doen'.
En in de auto speelt hij het inmiddels klaar om de gordel van het stoeltje los te maken. Staat hij tijdens het rijden ineens vlak achter je: 'hallo mama!'.

Nou, dan ga ik nu maar weer snel verder, er moet nog een hoop gebeuren!

2 opmerkingen:

Trudy zei

Ja, het is altijd een drukke periode zo aan het eind van het schooljaar... loop jezelf niet voorbij hoor. Maarreh geniet se van de high tea!!

The Dutchess zei

ja hoe heet zo'n ding..beurtbalkje...mooi woord voor scrabble..:))

Volg je blog al n tijdje met veel plezier..Fijn Weekend samen!