donderdag 7 juni 2012

Interne verhuizing

Bij de Achterbergen gaan maar liefst vijf jongens vanavond op een andere plek naar bed dan gisteren. Dat zagen we al aankomen vanaf het moment dat er een broertje bij Frank op de grote dinokamer kwam slapen, maar Frank was er toen nog niet aan toe om zijn mooie, zelf bedachte kamer achter te laten.

Nu dus wel. Frank gaat op het kleine kamertje slapen waar Bart eerst sliep, Het bedje van Bart staat nu op de dinokamer, waar Elwin het oude bed van Frank heeft ingenomen. Danny, die voorheen bij Frank sliep, slaapt nu bij Chris op de kasteelkamer, met Chris in het stapelbed. Om de verhuizing compleet te maken, is Chris van het bovenbed naar het onderbed verhuisd om plaats te maken voor Danny.

Op zich viel het enorm mee, deze verhuizing. Alle kasten en de meeste bedden konden blijven staan. En de stapels shirts, broeken, ondergoed, sokken en pyjama's moesten toch een keer helemaal uitgezocht worden. Hetgeen vandaag is geschied.

Nu nog kijken of ze ook allemaal gaan slapen... de eerste avond gaat alvast een beetje moeizaam.

2 opmerkingen:

Trudy zei

En... zijn ze al in dromeland?

Karien zei

Uiteindelijk allemaal wel natuurlijk. Danny en Chris lagen nog lang heerlijk samen te praten (daar was ik niet zo blij mee gezien Danny's slaaptekort), Elwin kon niet slapen omdat Bart van alles ging doen op zijn nieuwe slaapplek (maar Bart had een vieze luier, tja, dan kún je ook niet slapen toch?), en toen heb ik Elwin maar in mijn bed in slaap laten vallen, en van Frank heb ik gelukkig niets gehoord. En daar was het eigenlijk om te doen, want hij moet het eerst weer op...