maandag 20 augustus 2012

Het lieve leventje

Bij de Achterbergen is het lieve leventje weer begonnen. Niet dat de vakantie ons niet lief was, nee hoor, we hebben ontzettend genoten van zes ontspannen weken, zonder weblog, zonder school, met veel zwemmen, etcetera, maar het is ook wel weer goed dat er wat meer structuur in de dagen komt.

Twee regenachtige weken hebben we doorgebracht op Pagedal. Gelukkig was er een binnenzwembad. Bart liet ons voor het eerst zelf ervaren wat het is om een kind te hebben met pseudokroep. Midden in de nacht hebben we nog met de huisartsenpost aldaar gebeld, die ons heeft kunnen helpen met gericht advies. Gelukkig bleef het bij één nachtje.

De Achterbergen hebben ook gemerkt dat huishouden en vakantie niet zo'n goede combinatie is. Maar wel zijn nu de videobanden, cd's, dvd's en spelletjes allemaal uitgezocht. Dat is ook heel wat waard, en het was ook nog eens leuk om te doen.

Maar liefst drie Achterbergen zijn ook nog jarig geweest deze vakantie. En er is ook genoeg gekheid uitgehaald, zoals te zien is van Bart, die op het idee kwam om twee druiven in zijn oren te stoppen... gek kind, van wie zou hij het hebben?

4 opmerkingen:

baasbraal zei

Ik heb je gemist hoor! Gezellig om weer over jullie te lezen. Dat van die druiven kende ik nog niet, wel van kersen en dan oorbellen maken..... Jeugdherinneringen!

roos zei

Gezellig dat je er weer bent!
Wij hebben nog bijna 2 weken vrij, en vallen net terug uit een warm land hier met de neus in de boter.

Fijne dag en groeten,
Roos.

Lisette zei

Leuk om weer wat van jullie te lezen!

Ciska zei

Leuk dat je er weer bent op het www. Van Harte Gefeliciteerd voor alle jarigen. Wat een grappige foto, mooi ventje die Bart. Gelukkig dat de pseudokroep snel over ging, zo ervaar je toch ook nog nieuwe dingen bij je jongste.