zondag 30 september 2012

Driedubbel en dwars jarig

Vrijdag was Chris jarig. 's Morgens kreeg hij twee Playmobil-riddertjes die de voorgaande week al met de post waren gearriveerd, maar voor de Achterbergse cadeautjes moest hij nog wat geduld hebben totdat iedereen tegelijk thuis was.
Dat duurde maar liefst tot vijf uur 's middags, maar toen was het ook wel groot feest, met een he-le-boel cadeautjes. De jarige had ook een diner naar zijn eigen wens besteld: macaroni met spek en kaas, en appeltaart met slagroom toe.

Morgen, op maandag, mag Chris trakteren. Een leuke, kleine, eenvoudige traktatie, precies goed voor groep 1/2. Marshmallows op een stokje, een piratengezichtje erop getekend met een prikker met gesmolten chocola (er waren maar twee blokjes chocola nodig), en alles geprikt in een blok piepschuim met een papiertje erom.

Vandaag werd er voor Chris gezongen in de samenkomst, waarbij hijzelf vrolijk meezong bovenop de stoel, en dan krijgt hij vrijdag zijn eerste echte feestje.

Leuke leeftijd, hè: 5!

6 opmerkingen:

Ria zei

Van harte gefeliciteerd met de jarige Chris, vijf jaar al weer. Ik wens hem een goed, gezond en gezegend nieuw levensjaar toe!
Wat een leuke traktatie is het!

Marijke zei

Van harte gefeliciteerd. En idd. veel tractaties zijn rijkelijk overdreven, dit moet ook gewoon kunnen om te tracteren.

Lisette zei

Nog van harte gefeliciteerd! Leuke tractatie!

hartelijk zei

Gefeliciteerd met Chris, leuke leeftijd idd, 5 ;)
Leuke tractatie, die hoop ik te onthouden!

Adriana

Ciska zei

Van Harte Gefeliciteerd Chris!! Mooie traktatie en een heerlijk verjaardagsmenu. Wel gezellig om met de kadootjes te wachten tot iedereen thuis is maar lijkt me wel moeilijk voor de kleintjes.

Judith zei

Nog van harte gefeliciteerd!!!! mijn zoon wordt over 2 weken 5! hij kijkt er ook helemaal naar uit!ik ook!