donderdag 1 november 2012

Plannen smeden

Ze liggen alweer in de kast bij de Achterbergen, want zodra ze in de winkel liggen begint de kans alweer groter te worden dat je misgrijpt naar een van de letters. En dat zou jammer zijn. Dus ligt er een keurig stapeltje chocoladeletters tussen de curry en de bloempotten in de kast te wachten tot het 5 december is. OK, toegegeven, het stapeltje is pas keurig vanaf het moment dat er een foto van zou worden gemaakt.

Dan beginnen de plannetjes ook direct zo langzamerhand te groeien. Wat zullen we dit jaar doen? Weer allemaal gemeenschappelijke cadeaus, zodat de uitpuilende kasten nog voller worden? Naast de verjaardagen van twee Achterbergjes vijf dagen vóór en drie dagen ná 5 december? En alle surprises die voor school gemaakt moeten worden?

Weet je wat, deze keer doen de Achterbergen het eens anders. In plaats van allemaal spullen gaan we een heel leuk weekendje weg met z'n allen verzinnen. Op 5 december, behalve dat er de vaste-prik-cadeautjes zoals een chocoladeletter, en toch nog een paar leuke dingen gegeven worden, onthullen we dan onze met liefde gesmede plannen. En hopen we dat die in zeer goede aarde vallen!

6 opmerkingen:

san zei

Leuk idee!

By Ieke zei

Geweldig trouwens, dat alfabet op de kop. Vanaf wanneer werd dat een bewuste keuze?

En wat een leuk idee om een weekendje weg te gaan met z'n allen. Dat zijn de mooiste herinneringen van later.!

Karien zei

@By Ieke, in het begin was dat inderdaad niet expres, vanaf de derde zijn de namen vanwege de letter gekozen. En ik vind het nog steeds helemaal geweldig.

roos zei

En niemand van de kids leest je blog....?

fijn weekend , Roos

Karien zei

@Roos, ik geloof het niet! En de oudste twee worden ook betrokken bij het plannen maken...

Jedidja zei

Geweldig idee!