dinsdag 13 november 2012

Zo veel te doen, zo weinig blogtijd...

De Achterbergen staan niet stil hoor, ook al zou je als bloglezer kunnen denken dat er niks te melden valt. Nee, het is juist op een of andere manier extra druk met van alles en nog wat, en zonder de tijd om rustig te computeren. Helemaal niet erg, voor alles is een tijd.
Zo hebben wij in het pikkiedonker een wandeling naar de rivier achter ons huis gemaakt, door de uiterwaarden in de modder. Het was maar goed dat er nog zaklantaarns meegenomen waren, want je zag echt geen hand voor ogen daar.
En dus moest er het een en ander aan bemodderd schoeisel (en kleding) worden schoongemaakt.

De trompetles van Gido wordt inmiddels gecombineerd met een bezoek van een aantal andere Achterbergjes aan de bibliotheek in de stad. Zomaar een stukje extra kwaliteitstijd.

De Achterbergse auto, die vorige winter ook al niet wilde starten als de motor nog koud was, is ter reparatie weggebracht, ter voorkoming van nieuwe start-ellende. De Achterbergen hebben en leenauto van de dealer. Een vet coole auto volgens Chris, die maar liefst twee radio's ontdekte. Ik niet trouwens. Lijkt me ook niet zo handig, twee radio's tegelijk aan op verschillende zenders. Wat wel vet cool is, dat is de afstandsbediening van de auto. Waar de Achterbergjes om beurten de auto mee op slot en van slot mogen halen. En alle snufjes op de boordcomputer, die we zo gaandeweg tijdens het rijden ontdekken: een aanmoediging om door te schakelen naar de zesde versnelling bijvoorbeeld.

En zo suddert het leven door. Inclusief huishouden, vertalen, heen en weer rijden, vertalen, huishouden, koken, wassen en strijken. En af en toe toch nog even een blogje.

2 opmerkingen:

Jedidja zei

Echt een druk leventje. Maar wel mooi hè?

Marijke zei

Je gezin heeft voorrang op dit blogje hoor. Succes met alles.