maandag 11 maart 2013

Foto van Elwin in huis


Elwin bedacht gisterenavond vlak voordat hij naar bed moest, dat hij vandaag een foto mee naar school moest nemen. Van hemzelf, met een ander gezinslid samen, ergens in ons huis. De makkelijkste manier om zo'n foto op te duikelen is om er dan maar eentje te maken. Heb je ook  nog eens het voordeel dat je zelf kunt beslissen met wie. En waar.

Na enig wikken en wegen tijdens het ontbijt was hij eruit: met Bart. En bij het paard in de gang. Dat paard staat een lege ruimte op te vullen voor de officiële voordeur. Die aan de zijkant van het huis zit. En die dus nooit gebruikt wordt. De Achterbergen gebruiken 90% van de tijd de achterdeur - die dus aan de voorkant zit, en waar voor bezoek netjes een bel op de deur zit geplakt. De overige 10% wordt gebruik gemaakt van de schuifpui aan de achterkant van het huis - en het dichtst bij de fietsenschuur.

Zo zie je maar, de Achterbergen hebben vele ins en outs.

5 opmerkingen:

Aritha zei

Wat een leuke foto is het geworden!

Good Old Household zei

Haha! Wat een verhaal bij zo'n simpel lijkend plaatje ;o)

Leuk je weer terug te hebben gevonden! Was je in de grote webwereld kwijt geraakt, maar een medeblogster attendeerde me er weer op. Zo gaat dat soms hé? ;o)

Rian zei

Ja ja een paard in de gang...leuke foto!

roos zei

leuk!
groetjes Roos

julia zei

Leuk

Julia