donderdag 28 maart 2013

Terechte of misplaatste trots


Kijk, dat vind ik nou eens leuk. Een Achterberg die er in de inleiding op zijn schoolinterview (brugklas) met mij ronduit voor uitkomt dat ik veel voor hem beteken.
Dat de anderen allemaal toevallig net even iets drukker bezig waren dan ik, en dat ik daarom het hele interview mocht doen, waarbij het ook wel heel goed uitkwam dat ik zo snel kan typen, laten we maar even buiten beschouwing.

Deze Achterberg zal later, als hem in zijn examenjaar wordt gevraagd waarom hij juist voor dit boek heeft gekozen met Nederlands, waarschijnlijk iets zeggen als: 'dat was het enige boek dat de bibliotheek had'.

Kijk voor een paar extra brede glimlachen ook eens hier, voor wat eerlijkheid over wat deze Achterberg heeft geleerd van het maken van een werkstuk over de piloot (groep 6).

Dat ik daar zo trots op ben, is dat nou terecht of misplaatst?

5 opmerkingen:

Marianne zei

Ik zou ook trots zijn! En op die lijst uit groep 6 trouwens ook:-)

Ingeborg Hommema zei

Gewoon supereerlijk dus zeker iets waar je trots op mag zijn!

Annemieke zei

Prachtig! Haha :D

Tecla zei

Terecht! Je mag even naast je schoenen lopen......

baasbraal zei

Misplaatst of niet, het is vooral logisch dat je trots bent! Het is heerlijk om te zien hoe je kinderen hun definitieve vorrm aan beginnen te nemen, qua karakter dan hè? Enne, practische keuzes zijn helemaal zo gek nog niet. Hij weet het beste uit een situatie te halen!