maandag 1 april 2013

Paasweekend 2013 en 1 april

Het is zo leuk, een groot gezin met zowel grote als kleine kinderen! Zo hadden we gisteren dubbel, zo niet driedubbel, pret met het verstoppen van een heleboel paaseitjes. Eerst werden de jongste vijf naar boven gestuurd, zodat de oudste vier (plus papa) de hele kamer door konden om de eitjes op de gekste plaatsen te verstoppen. Sjonge, ik wist niet dat je daar zó'n lol mee kon hebben!
Daarna mochten de jongsten komen zoeken - zonder stress, omdat alle gevonden eitjes in één  mandje terecht kwamen, zodat ze daarna eerlijk verdeeld konden worden - en was de pret minstens verdubbeld. Je snapt het vast wel: eitjes die goed in het zicht liggen, en niemand ziet ze.
En Bart en Chris, die hun uiteindelijk verworven eitjes opnieuw verstoppen en daarna naar de oudste twee gaan: 'nu mogen jullie zoeken, wij hebben ze verstopt, onder de tafel'.

 De saamhorigheid bleef hangen, een aantal Achterbergjes gingen zich verkleden/werden verkleed en hadden nog meer lol. Over Danny, dezelfde die op de foto zo onschuldig in de camera blikt, moet ik echt nog iets vertellen:

Vanmorgen kwam Danny met een boos gezicht de keuken inlopen, waar André en ik een beetje bezig waren. Hij zei tegen André: ik houd niet van jou. Tja, dat hebben we vaker gehoord. André nam Danny op schoot en probeerde een gesprekje met hem te houden. Maar nee, Danny hield van iedereen, behalve van papa en satan. - Maar wat heb ik dan gedaan? Ik zette me schrap voor het vanwege eerder opgedane ervaring verwachte antwoord ('alles'), maar daar kwam de aap uit de mouw. Danny zei: 'een knuffel', draaide zich om en zei '1 april'!

Daar had hij ons toch mooi beetgenomen!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een geweldig verstopplekje op de foto.

En hier was het ook de hele dag grapjesdag, met een zoon van 4 jaar.

Ook een geweldige foto van je verkleedde jongens.

groetjes,
Janneke

hartelijk zei

Tjonge die lieve onschuldige Danny, wat een grap! Daar schrok papa vast van ;)
Leuk dat eieren zoeken, genieten als gezin en verheugen voor elkaar, mooi toch!
Bedankt voor je reactie op m'n blogje, en dat je blij voor ons bent...

groetjes Adriana

Anoniem zei

Wat een boef! maar wel mooi bedacht

Afke