maandag 2 september 2013

Welkom terug

De Achterbergen zijn weer zo'n beetje thuis geïnstalleerd voor een nieuw schooljaar. Omdat Irene dit jaar op Pagedal is voor het zogenoemde A-team-jaar binnen onze gemeente, ben ik een jaar lang de enige vrouw in een huis met negen mannen...

Een mannetje ging vanmorgen voor het eerst naar groep 3. Een klein onderdeurtje, zo beweeglijk als wat, je zou bijna denken dat hij daar nog niet hoort. Vooralsnog vond hij het leuk.

Onze PDD-NOS-er heeft vanmorgen intake gehad voor het VSO, waar hij voor het eerst heengaat. In hetzelfde gebouw als het SO, maar met een andere taxichauffeur. En deze haalt hem voor de verandering eens niet als eerste op, maar als laatste. En dat scheelt zomaar 50 minuten 's morgens! Dat is ons zeer welkom, vooral hemzelf, met als voornaamste reden dat hij dan 's avonds een uur later naar bed mag dan voorheen. Wel zo gezellig.
's Middags wordt hij trouwens wel als laatste thuisgebracht, om enig evenwicht aan te brengen voor de mede-taxi-genoten.

Zo, nu nog voor een ander Achterbergje een agenda kopen en een rugzak (van uitstel komt inderdaad soms afstel), en dan zijn we er hopelijk helemaal klaar voor!

Geen opmerkingen: