vrijdag 1 november 2013

Is dit een foodblog?

Het zal jullie vast niet zijn ontgaan dat de Achterbergen elke dag eten. Zoals iedereen uiteraard. Maar behalve eten zijn er nog duizend en één dingen die de Achterbergen doen, en van alles (ok, niet van alles) wordt op dit blog zo af en toe verslag gedaan.

Dat de recepten die voor ons favoriet zijn - en voor anderen wellicht kunnen worden - op het blog gezet worden, ach, dat is niet zo ontzettend bijzonder. Je typt op Google je gewenste gerecht in en je hebt zo duizenden keuzemogelijkheden. Er is vast iemand geweest die het lekker vond, anders stond het er niet.

Wat ik wel graag wil promoten is het niet-kneden brood. Omdat het zo makkelijk en relaxed is, en de mogelijkheid van zelf brood bakken dichtbij brengt voor iedereen die daar eigenlijk geen tijd voor heeft.
Daarom heb ik mijn blog aangemeld bij de lijst met Nederlandse foodblogs. Om het niet-kneden brood wat meer bekendheid te geven.

En nu kwam de vraag of ik wilde meedoen aan de wedstrijd 'beste foodblog van 2013'. Het mailtje mikte ik direct in de prullenbak. Ik heb immers geen foodblog. Na een tijd kwam er weer een mailtje. Ik had nog geen antwoord opgestuurd (nee, dat klopte!). Of ik nog mee wilde doen? Toen heb ik naar de organisatie gemaild. Met een korte beschrijving van het blog, en dat ik vooral het niet-kneden brood onder de aandacht wilde brengen. En nu staat het Dagelijks leven bij de Achterbergen op de lijst van Nederlandse foodblogs...

En nu kan er gestemd worden. Of in elk geval beoordeeld. Of jullie dat wel of niet doen, zal mij een worst wezen. Dat is mijn pakkie-an niet meer, ik heb mijn best gedaan en zo is het wel genoeg.

Maar mocht je iets willen invullen, dan kom je via deze link op het stem-op-het-Achterbergse-foodblog-formulier. Je maakt dan ook nog kans op een waardebon van 10 euro, te besteden bij JustEat.

1 opmerking:

Anoniem zei

ik heb het net ingevuld, ben een groot fan van je blog en zeker van de broodbakverhalen.
heb het nog niet geprobeerd, maar binnenkort gaat dat zeker gebeuren.

Berber