vrijdag 29 november 2013

Zorgverzekering

De Achterbergen stappen begin volgend jaar over naar een andere zorgverzekering. Sowieso is dit een goed moment om je zorgkosten eens onder de loupe te nemen. De Achterbergen hebben al 22 jaar ervaring, en zijn erachter gekomen dat de tandartsverzekering het meest belangrijk is. Voor de rest zijn er nauwelijks kosten geweest, behalve dan de kraamzorg, maar die verwachten we niet meer nodig te hebben.

Reden om alles eens goed te bekijken, niet alleen de verzekeringsmaatschappij, maar ook welke aanvullende verzekering. En als je toch weinig kosten verwacht, kun je ook een verhoogd risico nemen, dat maakt dan weinig uit. En als we pech krijgen met zorgkosten, dan hebben we maar een keer pech. Risico's zijn er om genomen te worden.

Als wij worden geaccepteerd door de nieuwe verzekering, gaat ons dat een besparing opleveren van 1320 euro per jaar!! Dus voor ons tweeën, de kinderen onder de 18 zijn gratis.

Nu nog zorgen dat we de aanmelding goed doen. Daarmee had ik een blunder begaan door mijzelf als enige aan te melden, en vervolgens te proberen de rest daaraan toe te voegen. Wat niet meer kon. Maar we hebben nog tot 31 december de tijd, dus dat zal wel loslopen!

Geen opmerkingen: