donderdag 27 februari 2014

Peter Pan

De Achterbergen hebben zaterdag en gemeente-activiteit waar de meesten van het gezin bij betrokken zijn. De oudere Achterbergen hebben met een groep anderen een Peter Pan feest voorbereid voor de kinderen van een leeftijdsgroep waartoe de jongere Achterbergen behoren.

Afgelopen week kregen ze de uitnodiging, die wonderbaarlijk goed werd ontvangen. Dat is grappig, want over het algemeen zijn de Achterbergen behoorlijk verwend en zijn ze niet zo snel ergens mee blij te maken. Jammer maar waar. Deze keer dus anders. De 6-jarige herinnerde mij ongeveer één minuut na het bekijken van de uitnodiging er al aan dat we niet moesten vergeten hoe laat het begon (14 uur), en een paar minuten later vroeg hij of het al zaterdag was.

Het leek me leuk om de DVD van Peter Pan als voorbereiding te bekijken. Gelukkig deed het grootste deel van de film het nog en beleefden we een zeldzame middag met het allergrootste deel van het gezin op de bank.

En nu kunnen we ons verheugen op een zeldzaamheid: een groot gedeelte van de zaterdag, inclusief diner, met z'n tweeën. Klinkt spannender dan het is, want papa Achterberg heeft het in z'n rug en we kunnen dus geen bijzondere uitjes plannen. Maar wie zegt dat het thuis niet even leuk en lekker - of zelfs leuker en lekkerder - kan zijn?

1 opmerking:

Grace zei

Thuis kan het ook leuke en lekker zijn. Zeker weten.