donderdag 5 juni 2014

Kampioen Achterberg

Er is een kampioen in het gezin Achterberg. Tot vanmorgen had niemand nog enig idee dat hij het in zich had, maar nu weten we het.

Gisteren kreeg hij een briefje mee naar huis: we gaan polsstokspringen! Kom op de fiets naar school, want we gaan samen fietsen. Neem ook extra kleding mee voor het geval je in het water valt. Nou, een natte dag zou het sowieso wel worden, want het regende toch vanmorgen!

Toen meneer uit school kwam, had hij nog steeds dezelfde kleren aan als vanmorgen. Droog. Wat bleek? Ten eerste waren ze toch met de auto gegaan - vier inderhaast opgetrommelde moeders zorgden ervoor dat de klas inclusief juf droog op de polsstokspringplek arriveerde - en ten tweede was hij een van de vier kinderen die droog aan de overkant zijn beland.

Wat nóg beter is: hij bleek de allerverste sprong te hebben gemaakt! Dat had ik wel willen zien!

4 opmerkingen:

debora zei

wat mag hij fier zijn op zijn behaalde resultaat!(diploma,brevet)
van harte proficiat!!groeten debora

wilma zei

Congratulations Sir! Wow dat kennen we niet hier hoor. The lakes are to big and met een grote hup spring je over een kreekje. Oh no, dr river is mogelijk. Mss toch eens gaan proberen en een zak kleren mee. Succes!!
Groet, WIlma

Trudy zei

Wow! Stoer zeg! Gefeliciteerd hoor kampioen!

Anoniem zei

Gefeliciteerd met jullie kampioen, ik kan me voorstellen dat je het graag had willen zien!! Zijn er geen filmpjes/foto's van gemaakt?
Willy