vrijdag 12 december 2014

Een nieuw blog

Op het Achterbergenblog is het momenteel erg rustig. Niet dat er niks te melden valt, maar er is gewoon heel weinig tijd beschikbaar voor extra dingen. De Achterbergen zelf vragen het grootste deel van de tijd, en zo hoort het ook.

Op het moment besteed ik veel tijd aan het lezen van een boek over afvallen: Trim Healthy Mama. Een Amerikaanse methode die heel veel lijkt op Montignac (koolhydraten en vetten grotendeels scheiden), en op Weston Price (voedzame voeding), maar dan gestoeld op de bijbel. Een vriendin attendeerde mij hierop, zo raakte ik erin geïnteresseerd.

Doordat ik de laatste maanden al gezond leef (paleo-/weston price-style) en me heel wat fitter voel dan vroeger, maar er totaal niet bij afgevallen ben, was ik wel heel blij om te zien hoeveel vrouwen hier hulp aan hebben gehad! Op Facebook heeft Trim Healthy Mama een besloten groep van inmiddels meer dan 70.000 leden, waar je heel wat voor- en na-foto's kunt bewonderen.

Eigenlijk wilde ik de lezers van dit blog hier niet mee vermoeien, maar toch wil ik mijn avontuur hiermee op schrift zetten, al is het alleen voor mezelf. Daarom heb ik besloten om een spiksplinternieuw blog op te zetten: THM op mijn manier. Op deze bladzijde kun je alvast iets over de achtergrond lezen. 

2 opmerkingen:

hetiszoalshetis zei

Ben benieuwd, ik ga eens kijken!

Dorothé zei

Veel succes met je THM avontuur.

Groetjes,

Dorothé