zaterdag 4 juli 2015

Geen dagelijks leven meer?

Beste bloglezers,

Ruim zes jaar geleden begon ik dit blog, vooral als manier om belangstellenden te laten meekijken bij onze geplande grote verbouwing. Het bloggen bleek goed te bevallen en door de jaren heen heb ik jullie een kijkje gegeven in het reilen en zeilen van ons grote gezin.

Zes jaar is een lange tijd, en ik wil niet zeggen dat het saai is geworden bij ons thuis, wel is het zo dat ik liever niet meer van alles op het wereldwijde web zet, om verschillende redenen. Zoals het is gegaan, is het goed, maar nu is er toch een nieuwe fase aangebroken. Het heeft even geduurd voordat ik dat inzag, want het blog helemaal opgeven, dat is wel een grote stap. In plaats van diepzinnige stukjes en leuke kinderuitspraken plaatste ik dan recepten en stukjes over gezondheid en dieet. Wat niet door iedereen in dank werd afgenomen. Ik denk dan ook dat het beter is om dit blog af te sluiten. Met het blog over diverse vormen van vasten ga ik wel door, juist omdat hierover in het Nederlands nog zo ontzettend weinig informatie over te vinden is.

Vanmorgen stuurde iemand mij een commentaar dat helaas te lang was en halverwege afgekapt is. Ik kan het dus niet helemaal lezen en zal het nog niet plaatsen. Misschien kun je mij gewoon persoonlijk mailen? Mijn mailadres staat op de homepage.

Alle lezers heel erg bedankt voor jullie vaak nuttige tips! Ik denk met veel dankbaarheid terug aan deze periode.

Het blog laat ik staan zoals het is. Ik lees zelf soms alle stukjes terug met het label "diepzinnig", of die met het label "ASS". En natuurlijk maak ik ook gebruik van de recepten.

Mis je de stukjes over het geloof? Ik verwijs je graag door naar deze bemoedigende website!

20 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag Karien,
Ik vind het jammer dat je stopt. Heb altijd met plezier meegelezen. Ik kan het wel begrijpen. Ik wens je alle goeds toe. Corrie

hilde zei

Wat jammer dat je ermee ophoudt. Ik kwam hier ooit vanwege de stukjes over naaien, maar ik vond het ook leuk over de andere dingen te lezen. Bedankt voor al je werk!

Hilde

san zei

Het ga je goed!

Rientje zei

Ik heb erg genoten van de uitspraken en "wijsheden" van jullie kinderen.
Ook de recepten voegden voor mij veel toe aan je blog.
Alle goeds voor de toekomst.
Rientje.

adelheid zei

Ha Karien! Jammer dat je stopt, maar je hebt vast gelijk! Gelukkig laat je het weblog staan, kan ik nog eens teruglezen. Het ga je in alles goed, en wees Gode bevolen! (is een ouderwetse uitdrukking, maar ik vind hem zo mooi). Hartelijke groet, Adelheid.

Purperpolletje zei

Joh, Karien, jammer, maar ik begrijp je helemaal. Er is overal een tijd voor... Zo af en toe zoek ik nog steeds je recept van iets met polentameel, gehakt en cacao op, zo lekker. Weet even niet meer hoe het heet. Ik kan het natuurlijk printen, maar ik vind het leuker om bij tijd en wijlen weer even de Achterbergen te bezoeken ;)
Het ga je goed!

Barbara zei

Jammer Karien!! Ik vind (vond) jou blogjes altijd gezellig en fijn om te lezen. Ik heb ook aardig wat recepten van je overgenomen. Groetjes & fijn weekend!

roos zei

Jammer!!!!

Het ga jullie goed!
Met hart Gr Roos

Marie zei

Jammer! Ik heb veel van je geleerd! Je witte niet kneden bolletjes en pestobrood wordt hier veel en vaak gegeten.
Ook omdat ik hier in huis met 5 ASSers woon( nu twee begeleid wonen , maar wel veel zorg nog nodig van mij ) las ik je blog graag.
Ik wens je alle goeds en dank je hartelijk voor alle tijd die je in je blog heb gestoken zodat wij er van konden genieten,
groetjes, Marie

astrid zei

dank je wel voor alles wat je met ons hebt gedeeld en voor wat je ons daarmee hebt gegeven. Alle goeds voor jullie allemaal.

Anoniem zei

OH, wat jammer dat je stopt! Ik heb alle blogs met zoveel plezier en interesse gelezen?! Je laat ze toch wel staan he (begreep ik) dan kan ik af en toe nog eens herlezen of een tip/ recept gebruiken.
Veel succes met alles wat je doet en dank voor alle leuke, interessante, bemoedigende stukjes!

Groetjes, Heleen

Jedidja zei

Ik snap het wel hoor. Dikke knuff! Goed dat je het laat staan want er zit heel wat werk in en ik denk dat mensen best nog eens terug zullen zoeken.

loesje zei

Bedankt dat ik een tijd mocht meelezen en meegenieten. Het inkijkje in een groot gezin vond ik erg leuk.

Diana zei

Hoi Karien, bedankt voor zes jaren inkijk bij jou gezin. Ik zal het zeer zeker gaan missen, vind het heel jammer maar begrijp je wel heel goed. Heel veel geluk liefde en gezondheid voor jullie allemaal.

Lieve groetjes van Diana

Anoniem zei

Heel, veel dank voor de afgelopen jaren.
Groet van Johanna

Anoniem zei

jammer dat je stopt, maar alle begrip

heb hier graag komen lezen!

(ps: blijven de broodrecepten nog even online? ben weer helemaal in het bakken geslagen en ze zijn echt super handig!!!)

marijke

Karien zei

Ja Marijke, ik ben niet van plan om recepten of andere stukjes die voor anderen nuttig zouden kunnen zijn, offline te zetten.

Marianne zei


HA Karien

Jammer dat je stopt.
Ik ben er een jaar tussen uit ben geweest en weer terug van weggegweest.
Wens jou en je gezin.
Gods rijkelijke zegen toe.

Groetjes Marianne Westbroek

Jedidja zei

Hoe gaat het met jullie?

Karien zei

Wat leuk dat je dat vraagt Jedidja! Druk is het zeker, maar ook fijn en interessant. Al een poos geen inkomsten geeft je leven een andere dimensie, vooral wordt je geloof beproefd dat God voor je zorgt. :)